Sport Hírek

2006.09.24. 20:28

Bajnokokat avattak Izsákon

A kettesfogathajtóknál Selyben Zsolt, a négyeseknél Dobrovitz József győzött a 23. Sárfehér Napok keretében Izsákon rendezett fogathajtó országos bajnoki fordulón. A háromnapos viadalon öt kategóriában 53 hajtó állt rajthoz. A mezőny látványos versenyt varázsolt a település ünnepére.

V. T

A izsáki hajtással egyben véget ért az országos bajnokság is. A
kettesfogathajtóknál először szerzett bajnoki aranyérmet Selyben Zsolt. A
Mórahalmi Lovas Klub világbajnoki ezüstérmese 58 ponttal nyert.

Második a Mezőhegyesi Ménesbirtok hajtója, Papp János (41), harmadik Nyúl Zoltán, a Hírös LK kétszeres csapatvilágbajnoka (37) lett. A négyesfogatok között megvédte bajnoki címét Dobrovitz József (Vecsés, 40 pont). Bárdos Attila (Tápiószentmárton, 35) végzett a második, a hatszoros világbajnok, Lázár Vilmos (Gödöllő, 33) a harmadik helyen.

Két hét múlva Jászkarajenőn a közép-magyarországi regionális bajnokság döntője következik, egy héttel később Dombóváron a régiós bajnokok találkozójával zárul a szabadtéri fogathajtó idény.

győzött a 23. Sárfehér Napok keretében Izsákon rendezett fogathajtó

országos bajnoki fordulón. A háromnapos viadalon öt kategóriában 53 hajtó állt rajthoz. A mezőny látványos versenyt varázsolt a település ünnepére. V. T -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!