Sport Bács-Kiskun

2011.09.25. 13:50

Még mindig veretlen a KTE II.

Hat fordulót követően továbbra is veretlen a labdarúgó NB III Alföld-csoportjában szereplő Kecskeméti TE fakó. A hírös városi együttes most szombaton a Szeged vendégeként győzött.

B. K.

– A második félidei játékunk alapján megérdemelten győztünk. Külön öröm számomra, hogy három 1993-as születésű játékos is – Török Krisztián, Pekár Zsolt és Patvaros Zsolt – kiemelkedő teljesítmény nyújtott. A csereként bálló Petvaros és Pekár jó ritmust adott a csapatnak, de összességében mindenkivel elégedett vagyok – mondta a találkozót követően Török László, a KTE II. vezetőedzője, akinek együttese négy győzelemmel és két döntetlennel jelenleg második helyen áll a tizenhat csapatos tabellán. 

Tisza Volán Szeged – KTE II. 1–2 (1–1)
Szeged, 150 néző. Vezette: Barta T. (Csatári, Kiss A.)
Kecskemét: Török K. - Hajnal, Szabó Gy., Urbán P., Farkas A. - Brdarics (Patvaros, a szünetben), Tölgyesi (Mihalkó, 87. perc), Szénási (Pekár, 63.) - Hegedűs Á. - Simon A., Urbán G. Vezetőedző: Török László
Gólszerző: Faragó (1–0) a 15., Simon A. (11-esből, 1–1) a 45., Simon A. (1–2) a 70. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!