Sport Bács-Kiskun

2009.05.22. 10:39

Ereco: marad a névadó szponzor

A KTE-Ereco bent maradt az NB I-ben, ezzel pedig teljesítette a névadó szponzor által kitűzött célt. Az Ereco Zrt. a következő bajnokságban is ott lesz a hírös városi együttes mellett.

Borbély Károly

– Mondhatjuk, hogy jó lóra tettek szert? – kérdeztük Stefkovics Pált, a kecskeméti lilák névadó szponzorának, az Ereco Zrt.-nek a kereskedelmi igazgatóját.
– Egész nyugodtan. Jó választás volt részünkről a csapat mellé állni.

– Mit szólnak a francia anyacégnél az együttes teljesítményéhez?
– Az egész tulajdonosi körnek az a véleménye, amit a szponzori közleményben leírtunk. A mi gratulációnk az övéké is.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A szponzori közlemény
[/caption]

– Akkor maradnak a 2009– 2010-es bajnokságban is?
– Nem is tehetnénk mást. A klub és a köztünk lévő kontraktus ugyanis úgy szól, hogy- ha a KTE-Ereco bent marad az NB I-ben, akkor automatikusan még egy évre meghosszabbodik a kettőnk közötti szerződés. A gárda teljesítette a kitűzött célt, tehát továbbra is ott leszünk a csapat mellett.

– Önt pedig továbbra is láthatjuk a KTE-Ereco meccsein. Eddig melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzése?
– Tavasszal nagyon tetszett az Újpest és a Honvéd elleni találkozó. Bár utóbbinak inkább a második félidejét emelném ki. Az őszi meccsek közül pedig melyik is lehetne a kedvencem, ha nem a Debrecennel szembeni mérkőzés. Gyönyörű játékkal vertük 3–0-ra a bajnokaspiránst. Azt hiszem, az az összecsapás minden kecskeméti drukker számára felejthetetlen.

– Van kedvenc KTE-Ereco-futballistája is?
– Ősszel Csukics volt, de ez mára egy kicsit megváltozott, mert nagyon nehéz őt kordában tartani. Most Némedi és Montvai felé hajlok. Habár az utóbbi fordulókban Litsingiben is nagyon kellemesen csalódtam.

– Mit vár a jövőtől?
– Jó lenne kilépni a nemzetközi porondra. Most is volt rá esélyünk, csak rossz pillanatban került sor a Honvéd elleni Magyar Kupa-találkozókra.

– Mit remél a közeljövőtől, konkrétabban a hátralévő két fordulótól?
– Ki-ki meccset fogunk játszani az MTK-val, a találkozó háromesélyes. A Diósgyőr ellen viszont hazai pályán örömünnepet kell rendeznünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!