Sport Bács-Kiskun

2008.04.24. 23:28

Nem szabad kapkodnunk, előbb-utóbb betalálunk

A Kecskeméti TE legtöbb ellenfelének a taktikai repertoárjába tartozik, hogy szabálytalanságokkal tördeli a játékot. Így volt ez az elmúlt hét végi, Cegléd elleni találkozón is.

Borbély Károly

De milyen hatékony ellenszer van az ilyen játékra?
– A türelem. A védelmünk megbízható, a középpályás sorunk jól tudja járatni a labdát, fizikálisan erősek vagyunk. Ki kell várnunk, nem szabad kapkodnunk, előbb-utóbb úgyis betalálunk. Minden nagyképűség nélkül mondom, hogy kezdünk komoly csapattá válni. A labdarúgóim megtapasztalták, hogy nem kell rohanni, izgulni, hanem türelemmel kell várni, és ennek meglesz a gyümölcse – adta meg a receptet a tördelős játékra Tomiszlav Szivics, az NB II Keleti-csoportjának éllovasa, a  KTE vezetőedzője, aki a szombaton 19 órakor kezdődő Baktalórántháza elleni találkozóval kapcsolatban rövid volt: – Nagyon komolyan vesszük ellenfelünket. A lényeg a három pont megszerzése és az, hogy a szurkolóink elégedetten menjenek haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!