SÉTA

2007.12.06. 08:05

Buli és királyi audencia

Amikor olvastam, hogy a bulizás lesz a téma, fogalmam sem volt, hogy miről fogok írni. Merthogy nem vagyok egy bulizós fajta. Aztán meghallottam, hogy mindenki Lali királya (Boros Lajos) egy nagyszabású bulit szervez az ismerőseinek (iwiw). Egyből tudtam, hogy ez lesz az év bulija, ezért készítettem interjút Lali királlyal:

Árva Tóth Bianka, 10.c, Áfeosz

1: Először is honnan jött az ötlet, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvénybe vágod a fejszédet?
- Nézegettem azt a több, mint 43 000 embert, aki ismerősnek jelölt az iwiw-en, és arra gondoltam: „De szép nagy család!”. Mindjárt utána az jutott eszembe: „Szegények! Hogy ünnepelhetik egymás szülinapját?” Ezután csak feltettem a kérdést nekik az üzenőfalon, hogy van-e hozzá kedvük? És volt.

2: Mit tervezel, milyen lesz a buli? És miből fog állni?
- Ez a létszámtól függ. Mindenesetre az alapelv az, hogy negyedévente felköszöntjük azokat, akiknek az elmúlt negyedévben volt a szülinapja. Úgy számolom, hogy átlagban háromszor annyian lesznek azok, akik ajándékoznak, mint az ünnepeltek. Valószínűleg kisorsoljuk, hogy melyik ünnepeltnek ki az a három, aki ajándékot vesz. Biztos vagyok benne, hogy ekkora tömegben már vannak tehetséges előadóművészek, cukrászok, technikusok stb. De fel lehet készülni bárkinek egy műsorszámmal is, azt is elfogadjuk ajándéknak. Ha lesz szponzorunk, akkor gondoskodunk minden bulira egy „ÁLOMAJÁNDÉK”-ról is. Őrült vetélkedőt szeretnénk, karaoket és persze Lali audienciát.

3: Kiket vársz erre a bulira?
- Mindenkit, aki kitölti a www.lalikiraly.hu-n a jelentkezési lapot. Már túl vagyunk az 1500-on.  Külön ülnek  majd az ünnepeltek, mégpedig egyforma pólóban :) Biztosan akad majd pezsgő is. Mindenképpen önköltséges rendezvényre számítok. Lehet, hogy lesz tombola is, amit szintén a szponzoroktól szeretnénk feltöltetni. 

4: Hol és mikor lesz ez az egész?
- Minden évben, minden negyedévben, annak is az utolsó vasárnapján, délután háromtól. A helyszín és a pontos hely a létszámtól függ.

5: Esetleg van még valami, amit elmondanál?
- Ha ez nem egy jókedvű, önfeledt, tiszta rendezvény lesz, akkor inkább nem csinálom. Addig érdemes ilyet szervezni, amíg a résztvevők pozitívan állnak hozzá. Lali király és stábja természetesen vállalja a szervezést és a műsorvezetést. Szeretnénk mindezt kristálytisztán, átláthatóan elvégezni.

Ezek is érdekelhetik