Programajánló

2006.08.31. 17:12

Huligánok a Széktói stadionban!

Ahol ez a négy férfi felbukkan, kő kövön nem marad. A lányok sikítanak, a fiúk rázzák a hajukat (a sajátjukat, és nem a lányokét), az anyukák sírnak (hogy bezzeg az ő idejükben nem tudtak lenni ilyen srácok), az apukák meg reménykednek, hogy a vér nem válik vízzé.

cs

Mert a Hooligans már csak ilyen. Csipáék jönnek, tarolnak, nyomják a vírust a tátott szájakba, a csodálkozó szemekbe, és a szétálló fülekbe. A tömeg morajlik, a hangulat meg felhág a tetőnek a fokára. Így lesz ez szeptember 2-án is a kecskeméti Széktói Stadionban, ahol az I. Máriavárosi Fesztiválon lépnek színpadra 20.30-kor. Mindenki döntse el, hogyan akar izzítani a bulira. Beteszi otthon valamelyik Hooligans lemezt, és feltekeri a kakaót, vagy korábban érkezik, és intravénásan bedob egy Dupla Kávét. Mi, a Baon szerkesztősége, még nem döntöttük el, de az biztos, hogy nem maradunk otthon, és ugrálunk az ágyon. Elmegyünk, ha pedig a nagy hajrázás, ugrálás közben képesek leszünk még fotózni is, azt jól feltesszük a galériába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!