Hirdetés

2023.12.14. 09:04

5 éves a kecskeméti Mercedes-Benz Academy, vagyis a MAK!

A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár képzési központja rengeteget fejlődött az elmúlt 5 évben, és ma már nemcsak a duális képzésben, illetve szakképzésben résztvevő tanulók "laborja"; hanem dolgozóik részére szervezett oktatások egyik központi helyszíne is.

PR cikk

Öt év alatt közel 650 szakmunkás tanuló és 150 duális képzésben részt vett hallgató végzett sikeresen a Mercedes-Benz Academy képzésein. Az intézményben több mint 100-féle felnőtt továbbképzésén jóval 1000 fős létszám feletti dolgozó gazdagodott hasznos ismeretanyaggal, s közel 300 sikeres „Soft skill” tréninggel a hátuk mögött mindezen túlmenően közel 450 sikeresen lezárt külsős képzést mondhatnak magunkénak. Nem utolsósorban a képzési központ a tapasztalt szakmai gárdának és kiemelkedő színvonalú képzéseinek köszönhetően az elmúlt öt év folyamán megrendezett szakmák versenyén 14 dobogós helyezést ért el – bizonyítva létjogosultságát és sikerességét.

A Mercedes-Benz Gyár képzéseivel kapcsolatosan az alábbi linken tájékozódhat: https://gyar.mercedes-benz.hu/kepzes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában