Hirdetés

2023.05.27. 08:10

Megoldás idős szeretteink biztonságára

PR-cikk

Hamarosan befejeződik Ballószögben az Aranykor Lakópark építése, így az újdonsült lakók beköltözhetnek az örökölhető lakásokba. A lakóparkban szolgáltatások széles palettája várja, hogy a beköltözöttek mindennapjaikat biztonságban, kényelemben tölthessék, legyen az egészségügyi ellátás, 24 órás portaszolgálat, alacsony rezsi, komfortos kialakítás, gyönyörű környezet vagy pihentető kikapcsolódás a szomszédban található Aranykor termál­fürdőben.

Az Aranykor Lakópark, az idén 25 éve működő Aranykor Időskorúak Otthona mellett található Ballószögön. Az alapítvány a kezdetektől arra törekedett, hogy mindenben a legjobbat nyújtsák lakóiknak. A minőségi idősellátást azóta is korszerű, biztonságos, családias környezetben nyújtják, szem előtt tartva a lakók igényeit.

 

Az Alapítvány a negyed évszázad alatt nagyon sok tapasztalatra tett szert az idősgondozásban. Jól körvonalazódik, hogy a mai világban a fiatalabb korosztálynak alig marad ideje arra, hogy idős szeretteit látogassa, betegségek esetén gondozza. Bizonyos esetekben pedig hatalmas teher lehet idős hozzátartozónk otthoni felügyelete. De akadnak olyanok, akik idős koruk ellenére nem szeretnének nyugdíjasotthonba költözni, viszont szeretnék egy idősotthon által biztosított összes szolgáltatás előnyét élvezni, vagy még többet! Ezen gondolatok útján született meg az Aranykor Lakópark ötlete, ami megoldást kínál a hozzátartozóknak, hogy biztonságban tudhassák szeretteiket, a lakóknak pedig maximális odafigyelést garantálva biztonságos nyugdíjas éveket biztosít.

Napjainkban kerül bevezetésre az intézményben egy forradalmian új idősgondozási szoftver, amivel a hozzátartozók – igény esetén – távolról is nyomon követhetik az idős családtagok mindennapjait.

A Magyarországon egyedülálló, kifejezetten nyugdíjasok számára épített Aranykor Lakóparkot nyáron adják át. Már csak néhány szabad ingatlan várja leendő tulajdonosát. A saját tulajdonú, energiatakarékos, örökölhető lakások 30 hektáros gyönyörű környezetben találhatóak. Műszaki és energetikai paraméterei messze felülmúlják az aktuális szabványokat. Impozáns kert, vízesés, erdő teszi majd még szebbé az ott töltött éveket. A bekamerázott, bekerített területen 24 órás őrszolgálat és 24 órás nővérügyelet, egészségügyi ellátás garantálja a teljes nyugalmat. A szakképzett dolgozóknak köszönhetően folyamatos odafigyelés és gondoskodás veszi körül a lakókat. Az épület földszintjén szolgáltatók kapnak helyet, mint például fodrászat, pedikűr-manikűr, cukrászda, étterem. A jövőben pedig további egységekkel bővül a lakópark. Az aktív idősek számára tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak, mint például a Magyarországon egyedülálló szomszédos Aranykor Wellness és Termálfürdőt, mely kiváló gyógyír a reumatikus fájdalmakra, és tökéletes hely a feltöltődésre.

 

Akik az időskori biztonság ezen formáját választják, és tulajdont szereznek az Aranykor Lakóparkban, azok az Aranykor Alapítvány által biztosított nyugat-európai színvonalú szolgáltatást kapják. Mind a még aktív, mind a már inkább csak pihenésre vágyóknak, esetleg ápolásra szorulóknak tökéletes megoldás az Aranykor Lakópark.
 

A Lakópark átadásának tervezett ideje 2023 nyara, a részletekről, elérhető lakásokról érdeklődni személyesen, telefonon vagy e-mailben lehet.

www.aranykor.hu/lakopark/ 

06-30/334-0286 vagy az [email protected] e-mail-címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában