Vélemények

2024.04.02. 15:06

Magyar Péterről kérdezték az utca emberét: „nincs helye a politikában” (videó)

Ezt gondolják az emberek a politikai babérokra törő Magyar Péter hangfelvételéről és korábbi házasságáról.

MW

Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Budapesten kérdezte az embereket a Magyar Nemzet arról, hogy mit gondolnak a politikai babérokra törő Magyar Péter hangfelvételéről és korábbi házasságáról. Varga Judit volt igazságügyi miniszter arról beszélt egy interjúban, hogy fenyegetésben és bántalmazó kapcsolatban élt.

Amit gondolok, az nem bírja a nyomdafestéket. Az, hogy Magyar Péter ennyire kétszínű legyen és közben lázítja a népet, nem fér bele

–  ezt mondta a lapnak az a férfi,

aki szerint szánalmas, hogy a volt férj rögzítette családi beszélgetésüket, majd azt egy megfelelő pillanatban nyilvánosságra hozta.

Varga Judit Magyar Péterről: a lelketlenség, az empátia hiánya és a manipuláció áll a látványok mögött

Magyar Péter hisztizte ki magának, hogy idilli családi képet lefestő cikkek jelenjenek meg róluk a sajtóban – erről beszélt Varga Judit Hajdú Péternek, a Frizbiben, írja a Magyar Nemzet. A korábbi miniszter elmesélte, hogy volt férje gyakorta saját kezűleg írta meg a róluk megjelent cikkeket, hogy minél ideálisabb képet sugározzanak a családról.

Varga Judit megjegyezte, volt férje a lájkokat hajszolta és ügyelt arra, hogy gyermekeit is ábrázoló fotók kerüljenek ki róla. A legtöbb pozitív visszajelzést ugyanis azzal lehet kapni – tette hozzá. Emiatt rendszeresen kellett hétvégi kirándulásokon is ilyen fotókat készíteni – fejtette ki a volt igazságügyi miniszter.

Varga Judit arról is beszélt, hogy a tapasztalata szerint a lelketlenség, az empátia hiánya és a manipuláció áll a látványok mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában