Hajdú Péter kérdezte

2024.03.31. 11:14

Egymilliónál is több embert érdekelt Varga Judit interjúja (videó)

Volt férjéről, Magyar Péterről rántotta le a leplet a korábbi igazságügyi miniszter – írja a Mandiner. A Hajdú Péter által készített Varga Judit-interjút már több mint egymillió ember nézte meg.

MW

Egymilliónál is többen látták Varga Juditot a Frizbiben

Három napja jelent meg, de már most több, mint egymillióan látták Hajdú Péter Varga Judittal készített interjúját – írja cikkében a Mandiner. A Frizbi Hajdú Péterrel című YouTube-műsor különkiadásának vendége volt Varga Judit, ahol beszélt arról, hogy Magyar Péter hogy viselkedett vele házasságuk alatt, illetve, hogy milyen ember valójában a most politikai babérokra törő exférje.

Varga Judit az interjúban beszámolt Magyar Péter verbális és fizikai bántalmazásairól is, illetve elárulta, miként fenyegetőzött a már nyilvánosságra hozott hangfelvétellel.

Szabadulna Magyar Pétertől a baloldal, de nem tud

Őszinte, amit Varga Judit a nagy port kavaró interjúban elmondott a magánéletével és Magyar Péterrel kapcsolatban a Frizbi műsorában, erre az egyik legerősebb bizonyíték, hogy pontosan a volt feleség által lefestett figura az, ami a mi szemünk előtt is kirajzolódott Magyar Péterről az utóbbi hetekben – értékelt Megadja Gábor eszmetörténész, a Századvég kutatóintézeti igazgatója, írja a Magyar Nemzet.

Szerinte Magyar Péter jelenleg nem a Fidesznek vagy a kormánynak árt, hanem éppen az ellenzéknek. A baloldal már nyilván szívesen szabadulna tőle, de nem tud – kaptak ajándékba egy elszabadult, hiteltelen figurát, aki rájuk ég.

„Ezért ideges Hadházy Ákos, ezért dühösek Gyurcsányék, mert Magyar Péter most már az ő ballasztjuk” – értékelt Megadja Gábor. Hozzátette: véleménye szerint Magyar Péter már egy politikai hulla, csak még senki nem szólt neki – ő maga pedig még nem regisztrálta ezt, mert az önimádata nem engedi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában