felismerés

2020.05.21. 10:39

Sylvester Stallone is tudja, hogy a feleségének mindig igaza van

Sly és Jennifer Flavin 23. házassági évfordulóját ünnepelte.

US actor Sylvester Stallone (R) and his wife Jennifer Flavin Stallone attend the premiere of "47 Meteres Down: Uncaged" at the Regency Village Theatre in Westwood, California on August 13, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Vasárnap ünnepelte 23. házassági évfordulóját Sylvester Stallone és Jennifer Flavin. És hogy egy hollywoodi sztárpár szerint, mi lehet a hosszú házasság titka? Nincs ebben semmi boszorkányság! A nevetés és persze egy bölcs felismerés – írja a Híradó.

“Még soha nem nevettem annyit, mint amennyit a feleségem mellett. Valamint 19 évembe telt felismernem, de neki tényleg mindig igaza van. A nők, de főleg Jen mindig átgondolt, bölcs és okos döntéseket hoz” – nyilatkozta kedveséről Stallone.

A pár házassági évfordulója alkalmából egy új közös fotót is posztolt, és meg kell hagyni, a mai napig is fantasztikusan mutatnak egymás oldalán. A párnak három felnőtt lánya van, a 17 éves Scarlett, a 21 éves Sistine, és a 23 éves Sophia.

Sylvester és Jen szerelme tündérmesének indult 1988-ban, azonban hat évvel később az ismert modell, Janice Dickinson új fejezetet nyitott Stallone életében. Azonban egy év sem kellett hozzá, hogy a színész visszatérjen Jenniferhez, melyben nagy lökést adott számára, amikor DNS-teszt bizonyította, hogy nem is ő Janice gyerekének az apja – emlékezik vissza cikkében a Dailymail.

A pár 1997-ben fogadott egymásnak örök hűséget, azóta pedig szerelmük töretlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!