Közélet

2015.08.14. 20:57

Megajándékoztuk újabb hűséges előfizetőnket

Hunyadi Endre és családja harmincöt esztendeje kitartó előfizetője a Petőfi Népének. Hűségüket most ajándékutalvánnyal háláltuk meg.

Vajda Piroska

– Soha nem nyertünk még semmit, ez az első eset amikor megajándékoztak bennünket – nyilatkozta lapunknak Hunyadi Endréné Éva az ajándékutalványok átadásakor. – A napokban az újság kézbesítője elkérte a telefonszámukat. Nem értettem, miért. Aztán elárulta, hogy nyertünk, de azt nem mondta, hogy mit. Később hívtak a szerkesztőségből, így tudtam meg, hogy ezúttal mi nyertük a 15 ezer forintos utalványt. Örömömbe azt sem tudtam, hogy mit is mondjak. A férjem sem akarta elhinni a  jó hírt, mivel nem sűrű vendég nálunk Fortuna – részletezte izgatottan Éva, aki férje helyett vette át az utalványokat szerdán. Évát arról is faggattuk, miért szeretik a Petőfi Népét. Elmondta, elégedettek az újsággal, ezért is jártatják már ilyen hosszú ideje.

– Ami csak benne van mindent elolvasunk. Szeretem tudni, hogy nálunk mi történik és azt is, hogy külföldön mi van. Összességében mindenről képet kapok. Most legfőképpen a bevándorlókkal kapcsolatos hírek foglalkoztatnak, azt mindig elolvasom – tette hozzá Éva, aki különösen kedveli a jó recepteket, az egyszerűbbeket általában ki is próbálja. Azt is elmondta, anyukája a szomszédban lakik, ő is átviszi és átolvasgatja a lapot. Sőt a Bugacpusztaházán élő lányáék is rendszeresen elolvassák a Petőfi Népét.

A havi bevásárlását mi álljuk! címmel zajlik a Petőfi Népe nagyszabású nyereményjátéka, melynek keretében minden héten 15 ezer forint értékű utalványt sorsolunk ki előfizetőink között. A játékban minden régi és új előfizetőnk automatikusan részt vesz, az egyetlen kitétel, hogy érvényes előfizetéssel rendelkezzen. Minden héten közjegyző jelenlétében húzzuk ki a szerencsés nyertest.

 

Ezek is érdekelhetik