Közélet

2012.05.10. 13:59

Bécsben is tarolt a szexi hastáncos királynő - fotók

Kecskeméti Anett ismét rangos táncversenyt nyert, ezúttal Bécsben.

Popovics Zsuzsanna

Bár javában szervezi a májusi Kecskeméti Hastáncversenyt, Anett semmi pénzért nem hagyta volna ki a múlt hét végén zajló bécsi megmérettetést, ahol az Orient Express Festivalon választották a legjobb profi hastáncosnak. A versenyre Ausztriából, Németországból, Koreából, sőt még Dél Afrikából is érkeztek hölgyek, így a siker egyáltalán nem volt garantált.

– A produkcióm úgy sikerült, ahogy megterveztem. Értékeléskor a zsűri külön kiemelte, hogy a koreográfiám és a mozgásom egy egyiptomi táncoséval egyenlő. Ez ebben a műfajban hatalmas elismerés – mondta el Anett, akinek nagy boldogságot jelent az újabb siker. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A legjobb profi hastáncosnak választották Anettet Bécsben
[/caption]

Pedig tavaly is volt része hasonlóban, amikor legjobbnak választották a kairói, Nílus gyöngye hastánc-világbajnokságon. Hozzátette: most már minden figyelme az általa szervezett versenyé, amely május 19-én lesz, Kecskeméten. Egyik különlegessége, hogy idén férfi kategóriát is hirdetnek, ahová egyiptomi folk vagy karaktertánccal lehet nevezni, továbbá extra kategóriát azoknak, akik valamilyen fizikai hátránnyal táncolnak (pl. gerincsérv).

Popovics Zsuzsanna A legjobb profi hastáncosnak választották Anettet Bécsben -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!