Közélet

2012.05.31. 17:01

A jó hivatalnok mindig az ügy megoldását keresi

Dr. Majtényi Erzsébet személyében új jegyzőt nevezett ki a törteli képviselő-testület a községháza élére. A fiatal jogász ismeri a hivatalt, korábban a titkársági ügyintézői feladatokat látta el, és helyettesítette elődjét.

Miklay Jenő

Tapasztalatokkal érkezett Törtelre, hol dolgozott eddig?
– Diplomám megszerzése után, 2009. februártól a kisújszállási városháza vagyongazdálkodási osztálya volt a munkahelyem 2010. decemberig, majd 2011 júniusáig az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Egészségügyi Igazgatási Főosztályán töltöttem be jogász munkakört. Feladatom volt például a háziorvosok praxisjogának kezelése, a kórházak, rendelőintézetek működési engedélyezési eljárásának bonyolítása.

– Részfeladatok helyett újabban egész hivatali apparátust kell irányítania. De milyen az a hivatal, amelyben örömmel dolgozik?
– Tapasztalható helyenként a hatóságoknál, hogy nem a probléma megoldását keresik, hanem helyette elmagyarázzák, miért nem lehet valamit megoldani. Az ilyen magatartást nem tudom elfogadni. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Dr. Majtényi Erzsébet
[/caption]

Minden ügyet több irányból lehet megfontolni, és szinte mindig találunk jó megoldást. Ilyen követelmény szerint dolgozunk, és remélem a törteli polgárok bizalommal viszonozzák segítőkészségünket, szakértelmünket egyáltalán pedig a községháza hatékony munkáját.

Miklay Jenő Dr. Majtényi Erzsébet -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!