Közélet

2012.04.09. 15:48

Havat hozott a nyuszi

A Duna-Tisza közén helyenként hószállingozás és zápor vehette el a locsolkodási kedvet hétfőn.

időkép.hu

Winter Cottontail

Fotó: Getty Images/iStockphoto

Vasárnap az Északi-középhegységben helyenként 2-3 cm friss hóréteg is kialakult.

Hétfőn jobbára derült, napos idő volt, de az ország középső területein felhősebb szakaszok is kialakultak. A Duna-Tisza köze déli részén néhol jelentéktelen hószállingózás és zápor is előfordult. A szél délutánra mindenütt mérséklődni fog. A hőmérséklet délután 7, 12, késő este 0, +6 fok között várható.

Kedden reggel hideg, még többfelé fagyos időre van kilátás, napközben a napsütést legfeljebb a Dunántúl nyugati része fölött szűrheti vékony fátyolfelhőzet. A Dunántúlon egyre inkább megélénkül a déli, délkeleti szél, melegedés kezdődik.

Szerdán már gyakrabban lesz felhős felettünk az ég, de emellett több-kevesebb napsütés is valószínű. Estétől a Dunántúl nyugati részén már kisebb eső, zápor is lehet. Olykor élénk lesz a szél, tavaszias hőmérsékletekre számíthatunk.A hét második felében változékony, több alkalommal csapadékos időre van kilátás,a hétvége közeledtével ismét megjelenhetnek a zivatarok. Az enyhe reggeleket az évszaknak megfelelő hőmérsékletű nappalok követik majd írja az időkép.hu.

Olvassa el az időkép képes beszámolóját a húsvéti havazásról!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!