Közélet

2011.12.02. 16:47

A nap képe: látott már ennél giccsesebb erkélyt?

A kecskeméti Szimferopol téren lakó Szabó Sándor minden évben kitalál valamit karácsony közeledtével. Legújabb alkotásának főként a gyerekek örülnek.

H. I.

Tavaly egy angyalka mosolygott le a járókelőkre erkélyéről, a napokban Mikulásokat költöztetett a magasba, jövő héten pedig már betlehemet épít. Hogy miért csinálja? A válasz egyszerű: saját gyönyörűségére és az arra sétálók örömére.

Mint mondja, a gyerekeknek nagyon tetszik a feldíszített-kivilágított balkon. Egyébként az egyik bábu egész évben kint ücsörög a szabadban. Csak éppen hölgyként, kisminkelve. Nyáron lenge pólóban, ősszel sálban-sapkában. Most viszont hosszú ősz szakállat növesztett, és piros kabátot öltött. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szabó Sándor extrém erkélydíszeivel örvendezteti meg a környék lakóit
[/caption]

Továbbra is várjuk érdekes, vicces vagy elgondolkodtató felvételeiket Nap képe rovatunkba. A  legjobb fotók bekerülnek a Petőfi Népébe is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!