Közélet

2010.04.29. 13:50

Csodatrabi

Címkék#Kecskemét

Alaposan felturbózta huszonegy éves Trabiját Patus László.

Galambos Sándor

A kecskeméti buszsofőr a papírjaguárok szerelmese: az egykori NDK autóiparának büszkeségéből pillanatnyilag négynek a tulajdonosa. A képen látható fekete csodát kerekek nélkül, félig szétbontott állapotban vette. Belső kárpittal, kagylóülésekkel tette összkomfortossá, alufelniket és ködlámpákat szerelt rá. A leglátványosabbra mégis a karosszéria sikeredett.

A csomagtartóra rögzített légterelő versenyszárny a menetstabilitást erősíti, a kisebb légellenállást pedig a motorház és a kaszni oldalának áramvonalasításával érte el. Az irányjelző természetesen a visszapillantóban is villog, az ajtó pedig távirányítóval nyílik. A fekete gyöngyszemnek májusban jár majd le a műszakija, gazdája bízik benne, hogy az átalakítások nem okoznak majd gondot a vizsgán. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Patus László az első papírjaguárját tizenhét éves korában vette, azóta mindig tart legalább egyet otthon
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!