Közélet

2007.06.30. 12:09

Pongrácz major: köszönet az újjáépítőknek

Betartotta ígéretét Vörösmarty Imre, a kerekegyházi Pongrácz-major üzemeltetője: péntek este mindenkit meghívott egy mulatsággal „színesített” vacsorára, aki az oltásban, a mentésben és az újjáépítésben részt vett.

Noszlopy

Mint korábban már többször is hírt adtunk róla, 2007. március 30-án este leégett a kerekegyházi Pongrácz-major szálloda épülete. A 20-szor 40 méteres, háromszintes, nádfedésű hotel tetőszerkezetének nagy része már megsemmisült, valamint a beépített tetőben lévő szállodaszobák is kiégtek. 

A nagyhírű tanyasi vendégfogadó rekordgyorsasággal épült újjá. Még két hónap sem kellett, és május 25-én már ismét vendégeket fogadhatott a Pongrácz major szállodája. A tűzoltók, az építőmesterek és azok segítségét köszönte meg most a péntek esti mulattsággal Vörösmarty Imre, akik lelkiismeretes munkájukkal lehetővé tették, hogy megújulhatott a majorépület.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!