Közélet

2007.04.27. 12:14

Ti vagytok a Föld showja

Ezzel a címmel rendeztek jótékonysági koncertet csütörtökön este Tiszakécskén, a művelődési központ színháztermében.

Szentirmay Tamás

A Református Kollégium tanár- és diákénekkara, a Móricz Zsigmond Gimnázium irodalmi szakkörösei, a városi tánccsoportok léptek fel.

Tar Sándor és dr. Kispál Gyula jazz zenekarában Tar Sándor zongorán és gitáron, dr. Kispál Gyula gitáron, Belicza András dobon, Bakó Árpád basszusgitáron, míg Gergelyfi Dávid klarinéton és szaxofonon játszott. A fúvós fiatalember mindössze tizenöt éves. A profi zenész pedig nem volt más, mint Ferenczi György a Herfli Davidson frontembere, a neves blues-zenész.

Ahogyan Tar Sándor tanár összeállította a műsort, ahogyan előadták a számokat, az mind azt bizonyította, hogy kemény munka volt mögötte. Hatalmas sikert aratott Maros Miklós tanár is, aki új oldaláról, énekesként mutatkozott be. Nem egyszer kísérte hangos tetszésnyilvánítás a produkciókat. A jótékonysági koncert legfőbb célja az volt, hogy az ókécskei posta helyén egy zenés irodalmi teaházat alakíthassanak ki, amihez sok pénzre van szükség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!