Közélet

2007.03.20. 13:29

Lopták azt is, amivel lopni mentek

Három autótolvajt elfogtak, kettőt még keresnek, két elkötött gépkocsit megtaláltak, egy Swift után még kutatnak a bajai rendőrök.

Kubatovics Tamás

Dunántúli vendégmunkásokat vettek őrizetbe és gyanúsítanak három gépkocsi ellopásával. Mint beszámoltunk róla, vasárnapra virradóra egy használtautó-kereskedésbe hatoltak be ismeretlenek, akik három gépkocsival távoztak a Sugovica partjáról.

Hétfőn egy 21 éves pécsi, valamint egy 28 és egy 20 éves siklósbodonyi illetőt vettek őrizetbe a rendőrök. Az utóbbi településen egy marhaistállóban megtalálták a Bajáról ellopott Astrát. Szabó Ferenc alezredes, bűnügyi osztályvezető elmondta: a keresett Vectrát  egy pécsi bontóban találták meg. A gépkocsit délben adták el, ám a József keresztnevű bontó a szétszerelés helyett névnapozni kezdett. Így épségben került elő a kocsi. A többszörösen büntetett előéletű gyanúsítottak ellen jelenleg is több eljárás folyik.

Bajai túrájukra nem hoztak magukkal célszerszámokat, az éjszaka folyamán vásárolták az erővágót, illetve ebből az üzletből lopták a feszítővasat.

A harmadik autót, egy citromsárga Swiftet, még keresik a rendőrök, ahogy azt a két személyt, akiket szintén gyanúsítanak a bajai kereskedés elleni bűncselekménnyel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!