Közélet

2007.01.31. 07:59

A megtámadott fiatal nem volt szívbajos: megütötte támadóját, aztán elmenekült

Gyújtogatás, orrbavágott rabló, rágógumitolvaj, műanyag rekesz-, rézkábel- és kerékpárlopás. a bűnözők nem hagynak nyugtot a rend őreinek. Ám utóbbiak sem tétlenkednek - derül ki a legfrissebb kék hírekből.

-

Közveszély okozás miatt nyomoz Kecskeméti Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. Mint azt megírtuk, kedden kigyulladt Kecskeméten a Kurucz körúti Hűtőház Kft. telephelyén a bontás alatt álló két épület. A helyszínen a tűzvizsgáló idegenkezűséget feltételezett, ezért a forrónyomos szolgálat a vizsgálja a helyszínt.

Kedd reggel elloptak egy kecskeméti lévő presszó előtt, lezáratlanul hagyott kerékpárt kb. 11 000 forint értékben. A rendőrség őrizetbe vett egy 22 éves és egy 27 éves kecskeméti férfit, akiket a lopással gyanúsítanak.
 
Ismeretlen tettes tegnap délután Izsákon, a Dózsa György térről nyíló átjáróban egy zsebkéssel a kezében az értékeinek átadására szólított fel egy 16 éves izsáki férfit. A sértett a felszólítás után megütötte az elkövetőt és a helyszínről elmenekült. 
 
Őrizetbe vettek egy 46 éves budapesti férfit, aki kedden egy kiskunfélegyházi áruházban Orbit rágógumit lopott 10 290 forint értékben. A férfit az áruház területén elfogták, így a kár megtérült. 
 
Ismeretlen tettes október 30. és január 30. között behatolt egy kiskőrösi Kft. telephelyére, és onnan kb. 300 db műanyag rekeszt vitt el megközelítőleg 300 000 forint értékben.
 
Január 30-át megelőző napokban valaki a Szabadszállási MGTSZ külterületén, az un. Fekete részen lévő nyomásközpontból rézkábeleket és kapcsoló szekrényborító lemezeket lopott el kb. 800 000 forint értékben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!