Kék hírek, bulvár

2014.10.17. 18:45

Ötvenhat órán át küzdöttek a lángokkal a tűzoltók Kecskemét határában

Péntek kora este, hat óra előtt néhány perccel végeztek a tűzoltók a Kecskemét határában kigyulladt szalmabálák oltási munkálataival, ami még szerda délelőtt gyulladt meg.

baon.hu

A harminc méter hosszan, tíz méter szélesen és tíz méter magasan felpakolt, mintegy ezerötszáz bálából álló szalmarakás még szerda délelőtt, néhány perccel tíz óra előtt gyulladt be a Kecskemét határában húzódó Sóhordó út egyik telephelyén. A tűzhöz Kecskemétről és Kiskunfélegyházáról a hivatásos, míg Lajosmizséről az önkéntes tűzoltók érkeztek ki. A tűzoltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A hatalmas szalmarakást négy oldalról, négy vízsugárral oltották a helyszínen a tűzoltók, az oltáshoz használt vizet két vízszállító biztosította. Az oltási munkálatokban két erőgép is segédkezett, amelyek az oltással párhuzamosan, folyamatosan bontották le a szalmarakást. A lángok végül péntek kora estére, hat óra előtt néhány perccel fáradtak el - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!