Kék hírek, bulvár

2014.07.28. 15:36

Villám csapott a traktorba

Hétfőn hajnalban Jakabszállás külterületén egy traktor villámcsapás miatt gyulladt ki. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

baon.hu

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Pénteken délután Bátmonostoron, az 51-es főút 169-es kilométerszelvényénél két személygépjármű összeütközött. A balesetben egy ember megsérült, akit a mentők elszállítottak a helyszínről. A bajai hivatásos tűzoltók a mentőknek segítettek az egyik utas kimentésében, majd a járműveket áramtalanították.

Pénteken késő délután Kunszentmiklós és Kunadacs között, az 5211-es út 33-as kilométerszelvényénél egy személygépjármű árokba hajtott és felborult. A balesetben ketten sérültek meg. A kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és a kerekeire állították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Szombaton délután az 54-es főút 22-es kilométerszelvényénél, a Bugacpusztaházi lehajtó közelében egy személygépjármű felborult. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Szombaton éjszaka lakásba történő behatoláshoz kérték a kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét Kecskeméten, a Március 15. utcában. A tűzoltók létra segítségével az ablakon keresztül károkozása nélkül bejutott a lakásba, majd a segítségre szoruló lakót átadták a gondviselőnek.

Vasárnap délután az 52-es főút 9-es kilométerszelvényénél, az Ágasegyházi bekötőútnál egy motor és egy személygépjármű ütközött. A motor vezetője megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Vasárnap éjszaka fa dőlt egy középfeszültségű vezetékre Kiskunhalason, emiatt szünetelt az áramszolgáltatás Pirtó és Kiskunhalas egy részén. Az áramkimaradás körülbelül 850 fogyasztót érintett, a szolgáltató hajnali fél háromra hibát elhárította.

A hétvégén egy esetben kérték Bács-Kiskun megye tűzoltóinak segítségét nagyméretű, megdőlt, forgalmat veszélyeztető fa eltávolításához, és összesen három esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!