Kék hírek, bulvár

2014.07.14. 21:41

Tiltva volt, mégis vezettek

Megyénkben az elmúlt 24 órában 3 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

baon.hu

A Kecskeméti és Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette J. Sándor 34 éves kecskeméti és K. István 21 éves kiskunhalasi lakosokat. A férfiak a rendelkezésre álló adatok alapján július 13-án és július 14-én Kecskeméten és Kiskunhalason úgy közlekedtek személygépjárművükkel, hogy őket a járművezetéstől eltiltották.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított három afgán állampolgárral szemben, akiket július 13-án egy tehervonat alvázán találtak meg az egyenruhások. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. A férfiak menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!