Kék hírek, bulvár

2014.01.25. 09:34

Tetten érték a szesztolvajt

Tizenöt baleset történt Bács-Kiskun megyében pénteken.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában tizenöt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt január 24-én 11 óra 50 perckor L. Viola 31 éves kecskeméti lakost. A nő a gyanú szerint 2013. november és 2014. január 24. közötti időben Kecskemét egyik bevásárlóközpontjában található üzletből több alkalommal különböző ruhaneműket lopott el úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközt és a címkét levágta.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 2014. január 24-én 14 óra 50 perckor őrizetbe vette H. Zsolt  21 éves kiskőrösi lakost, akit 2014. január 24-én 14 óra 10 perckor az egyik kiskőrösi boltban  tetten érték, miközben ellopott egy üveg whiskyt.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy afgán, egy koszovói, valamint egy iraki állampolgárral szemben, akiket 2014. január 23-án és január 24-én Tompán külterületén és két vonaton igazoltattak a rendőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket. Az egyik afgán és a koszovói állampolgárral szemben - őrizetbe vételük mellett - idegenrendészeti eljárás indult és őket a Határrendészeti Szolgálat Őrzött Szállására vitték. A többi állampolgár menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóságára szállították a rendőrök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!