Kék hírek, bulvár

2012.08.17. 10:12

Gyorshír: elfogták a rendőrök a lajosmizsei gyilkost

Elfogtak a rendőrök egy 22 éves férfit, aki a gyanú szerint végzett egy lajosmizsei asszonnyal még májusban. A nő holtteste egy vízaknából került elő.

baon.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azonosította és elfogta azt a 22 éves lajosmizsei férfit, aki a gyanú szerint megölte azt a 63 éves, egyedül élő asszonyt, akit május 18-a óta keresett családja és a nyomozóhatóság.

Az áldoztat egyik hozzátartozója fordult a rendőrséghez azzal, hogy a 63 éves lajosmizsei asszonyt nem találja otthonában. A rendőrség néhány nappal az eltűnés bejelentése után a  településen egy ún. szakaszoló vízaknában holtan találta a sértettet. A bűncselekményre utaló nyomok, bizonyítékok alapján büntetőeljárás indult az ismeretlen
tettes kilétének megállapítására.  

A nyomozás jelenleg is tart, emberölés bűncselekményében, a gyanúsított előzetes letartóztatása mellett – tájékoztatta a baon.hu-t Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!