Kék hírek, bulvár

2010.05.11. 08:17

Tűzifát hoztak, pénzt vittek a trükkös tolvajok

Úgy férkőztek a félegyházi bácsi bizalmába, hogy azt állították, a fia küldött tűzifát neki. Az idős úr hiszékenységéért megtakarított pénzével „fizetett”.

baon.hu

Kecskeméten arany ékszereket, készpénzt és több bankkártyát loptak el egy lakásból hétfőre virradóra. A bűncselekménnyel okozott kár másfél millió forint – tájékoztatott minket Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
 
Szintén Kecskeméten hétfő reggelre betörtek egy Aradi Vértanúk terén lévő presszóba, és ott az irodahelyiségben lévő páncélkazettából elvitt másfél millió forint készpénzt. A tolvaj a kasszát is kirámolta, abból további 720 ezer forintot zsákmányolt.

Három ismeretlen férfi ellen indult nyomozás, akik hétfőn délelőtt Kiskunfélegyházán egy idős férfi házánál azzal az ürüggyel jelentek meg, hogy a sértett fia tűzifát küldött velük. A tolvajok az idős sértett figyelmét elterelve a konyha asztalon hagyott pénztárcájából elloptak 830 ezer forint készpénzt, a sértett megtakarított pénzét. Az ügyben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság folytat nyomozást a három ismeretlen személy ellen.

Kiskunfélegyházán elloptak egy IDB-711 forgalmi rendszámú, Opel Corsát az indítókulcsával együtt hétfőn délután egy bevásárlóközpont parkolójából. A kocsit őrizetlenül hagyó sértettnek egymillió forintos a kára.

Határrendészeti események

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a határ közelében hőkamera segítségével fogtak el három iraki férfit, akik okmányok nélkül léptek országunk területére.

Ezek is érdekelhetik