Kék hírek, bulvár

2010.05.04. 08:07

Reggelre derült ki a barátról, hogy rabló

Az éjszakát is ott töltötte a Felső széktói családnál az a férfi, aki virradóra az összes ékszert és még a kölcsönkért biciklit is ellopta.

baon.hu

Kecskeméten, egy Felső széktói tanyát rabolt ki egy férfi, aki az éjszakát a tulajdonosokkal ott töltötte. Közel félmillió forint értékű ékszer, és a reggel kölcsönkért, 38 ezer forint értékű kerékpár is eltűnt április 27-én virradóra.

Kecskeméten egy lakóházba törtek be vasárnapra virradóra, és LCD televíziót, LCD monitort, és hat porcelán éjjeli lámpát loptak el 600 ezer forint értékben. Később a lakóház melléképületéből hat zsák használt ruhát is elvitt a tolvaj körülbelül 200 ezer forint értékben. A betörés során az elkövető a lakóház riasztóberendezését megrongálta.

Egy kiskunhalasi házba is betörtek hétfő éjjel. A fürdőszoba ablakát befeszítették, és az épületből elloptak körülbelül 200 gramm arany ékszert és egy asztali számítógépet monitorral. Az okozott kár több mint egymillió forint.

Kiskőrös, Petőfi Sándor téren lévő üzletbe ismeretlen tettes tört be a napokban és elvitt négy számítógépet, mintegy félmillió forint értékben.

Kiskunfélegyházán, a Kossuth Lajos utcában található húsáruház 5x2 méteres falfelületét festette össze hétfő reggelre egy ismeretlen. A rongálással okozott kár: 300 ezer forint.

Határrendészeti híreink:

Eljárás indult három afgán állampolgárokkal szemben, akiket hétfőn előállították tiltott határátlépés miatt. A külföldiek a Kiskunhalasi Őrzött Szállására kerültek kiutasítást előkészítő őrizetbe.

Ezek is érdekelhetik