Kék hírek, bulvár

2008.04.08. 19:54

Könnyűbulvár, avagy tényleg annyira jó az amerikai gagyi?

Liv Tyler végre énekelhet, új filmeket készít a legnépszerűbb brit alkotópáros és készül egy új nagyszabású amerikai vígjáték. A kérdés csak az, hogy amit ők viccesnek találnak, az nálunk nem gagyi?

Baon.hu

Liv énekelne

A szépséges Liv Tyler évek óta másra se vágyik, mint arra, hogy végre énekes szerepet kapjon – ahogy eddig azt sem lehetett tudni, hogy jelentkezett a Moulin Rouge szereplőválogatására is. Mindez persze nem csoda, hiszen a színésznő, aki nem mellesleg az Aerosmith énekesének, Steven Tyler-nek a lánya, igazi zenész környezetben nőtt fel, csak túl szégyenlős volt ahhoz, hogy ő maga is zenei pályát válaszon. A 30 éves Liv azt remélte, hogy a 2001-es musical remek lehetőség lesz arra, hogy régi vágya teljesüljön, és egy filmben mutathassa meg énekesi tehetségét, ám a főszerepet végül az Oscar-díjas Nicole Kidman kapta.

Ahogy a színésznő visszaemlékszik:
- Ott ültem a zongorán és a Big Spender című számot énekeltem, aztán mégsem kaptam meg a szerepet. Amikor kislány voltam, mindig énekesnő akartam lenni, csakhogy sosem vettem magamnak a fáradságot, hogy bele is vágjak. Anyukám egy bandában énekelt, akárcsak a papám, ahogy ez köztudott, de még a nevelőapám, Todd is – és imádtam nézni őket a színpadon.
Az biztos, hogy Liv egyelőre továbbra is dalok nélkül marad legújabb filmjében, a hamarosan bemutatásra kerülő A hihetetlen Hulk-ban is.
(The Incredible Hulk – hazai bemutató: 2008. június 12.)




A lökött brit páros újra pörgésben

Új, két filmre szóló szerződést írt alá napjaink legnépszerűbb brit alkotópárosa, Edgar Wright rendező és kedvenc színésze és forgatókönyvíró társa, Simon Pegg a rengeteg sikerfilmért felelős Workig Title fimstúdióval. A duó a Haláli hullák hajnala című zombi-paródiával robbant be a nemzetközi filmes köztudatba, majd a hatalmas kritikai- és kaszasikernek bizonyuló, de hasonlóan stílusparódiának minősíthető Vaskabátok révén váltak igazi sztárokká. Wright elsőként a Baby Driver című akcióvígjátékot fogja megírni, majd azt meglepő módon az Egyesült Államokban fogja megrendezni – a jó öreg agyelszívás! -, aztán egy eddig meg nem nevezett projekten fog dolgozni, szintén Amerikában. Simon Pegg pedig azonnal csatlakozik hozzá, amint végzett a J.J. Abrams rendezte Star Trek film forgatásával, ahol éppen Scotty karakterét kelti életre.



Előre Lepattintva

A Judd Apatow nevével fémjelzett „vígjátékgyár” legújabb darabja, a Lepattintva hasonló sikerek elé néz, mint annak idején a 40 éves szűz, a Felkoppintva, vagy legutóbb a Superbad.
 A recept ugyanis a régi: egy rakás lökött szereplő és olyan ismerős arc, mint Paul Rudd, Bill Hader vagy Jonah Hill felvonultatása remek dumákkal. A rendező, Nicholas Stoller viszont új az Apatow-csapatban, és a marketing stratégia is egyedi. Három honlapot is létrehoztak ugyanis, amelyek segítségével a potenciális nézők és régi Apatow-rajongók már most ízelítőt kaphatnak a filmből és elszórakoztathatják magukat. Az egyik oldalon - www.crimescenecatchphrase.com - azon a helyszínelős sorozaton lehet élcelődni, amelyben a főszereplő barátnője játszik (Jason Segel mellesleg a CSI: A helyszínelők több epizódjában is feltűnt). Az egymással párban álló Utálom Sarah Marshall-t (www.ihatesarahmarshall.net) és a Szánalmas Pete (www.petespathetic.com ) oldalakon pedig természetesen a két főszereplő rosszabb pillanatait kaphatjuk el, egymás szemszögéből.  Jó szórakozást hozzájuk, amíg a film meg nem érkezik!
(Forgetting Sarah Marshall – hazai bemutató: 2008. április 24.)

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!