Kék hírek, bulvár

2008.03.27. 19:44

Kutya tette mozgásképtelenné a rendőröket Kalocsán

Kutya szaladt ki egy bűncselekmény feltételezett tettesének elfogására indult, kéklámpát használó Skoda Octavia rendőrautó elé Kalocsán.

Noszlopy

A Pataji úton történt baleset végeredménye végzetes: a kutya elpusztult, a rendőrautó hűtője megsérült, a kocsi hűtővize elfolyt és jelentős anyagi kár keletkezett.

Tegnap (szerda) este riasztották a kalocsai rendőrtörzszászlóst azzal, hogy vonuljon a gázcsere-telep irányába. Ahol várja be és próbálja megfogni a Solton, egy bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható A6-os Audit. A rendőr már a Fórum cukrászda közelében járt, amikor egy parkoló autó takarásából kiugrott elé a kutya. A járőrautóval a megengedett sebességhatáron belül közlekedtek, ittasság nem merült fel – ámbár a kutyát már nem szondáztatták meg – és a rendőrautóban ülők a biztonsági öveket is használták. Így személyi sérülés ugyan nem történt, de az elfolyt hűtővíz miatt a kocsi mozgásképtelenné vált.

Helyszínelés közben az utcára kiszökött kutya tulajdonosa is előkerült, aki ellen eljárást indítottak.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!