Kék hírek, bulvár

2008.03.12. 08:44

A mélykúti halálos baleset részletei - Képekkel

Címkék#balesetek

Többször is megpróbálták újraéleszteni a mentősök azt a 28 éves kisszállási férfit, aki múlt hét szombat hajnalban ütközött frontálisan egy kamionnal Mélykút határában, de nem tudták megmenteni. A baleset előtt nem sokkal egy kamion vezetője látta csalinkázni az úton a fehér Suzukit, értesítette is a helyi rendőröket.

Pozsgai Ákos

Mint azt már szombaton röviden megírtuk, a baleset Mélykút közelében az 55-ös főúton történt. Baja felé tartott egy kamion, amikor szinte a semmiből került hirtelen elé a Suzuki, amely egy másik járművet előzött. A frontális ütközés elkerülhetetlen volt, a személyautó hatalmas erővel csapódott kamion elejének, majd sodródott az árokba.

A gépkocsit vezető 28 éves kiszállási férfi beszorult a járműbe, elsőként a jánoshalmi tűzoltók és a kiskunhalasi mentők érkeztek a helyszínre, közösen szabadították ki a roncsból a sérültet. A mentősök többször is megpróbálták újra éleszteni az eszméletlen férfit, de hiába, a férfi belehalt sérüléseibe.

A későbbi vizsgálat során felmerült, hogy az áldozat ittas volt. A baleset előtt nem sokkal ugyanis egy másik kamionos egy fehér színű Suzukit látott cikázni az úton, majd a jármű vezetője megállt egy útba eső kocsmánál.

A kamion vezetője értesítette a helyi rendőröket, akik azonnal kimentek a megjelölt vendéglátóhelyhez, de a Suzuki már nem volt ott, néhány perccel később viszont érkezett a bejelentés, hogy súlyos közlekedési baleset történt az 55-ös főúton. Az ittasság gyanúját azonban még vizsgálja a kiskunhalasi rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!