Kék hírek, bulvár

2007.11.27. 11:05

Teherautóba csúszott Borbásnál a Suzuki - Képgalériával

A jelek szerint lelkileg felkészületlenül érte a járművezetőket a havazás. Több koccanásos baleset is történt Bács-Kiskunban: főként a 44-es úton és mellékútjain.

Noszlopy

Hozzájárult ehhez, hogy helyenként „tükörjég” volt a 44-esen reggel, amit a járművezetők a meleg kocsiban ülve nem észleltek. A tiszaugi hídnál egy személyautó és egy teherautó karambolozott. Még tartott a helyszínelés, amikor egy újabb személyautó csúszott be ugyanott… Itt nem volt sérült, viszont a 44-esről leágazó szentkirályi útról, a borbási faiskola magasságában egy súlyos sérültet – 42 éves tiszakécskei nőt - szállítottak kórházba a mentők.

Az asszony nyári gumikkal szerelt Suzukijával haladt Kecskemét felé, amikor a szemből érkező MAN teherautó 28 éves tiszakécskei vezetője azt látta, hogy „bebicskáznak” a Suzuki kerekei, és csúszik felé a személyautó. Az ütközés elkerülhetetlen volt. A helyszínelő rendőr véleménye szerint az tévesztette meg a járművezetőket, hogy helyenként kiváló volt az úttest, nem sokkal arrébb viszont a vékony hártyában ráfagyott latyakot életveszélyesnek lehetett mondani.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik