Hírek

2012.08.02. 12:29

Elnyelte a föld a gyalogost

Egy magányosan sétáló ember alatt egyszerűen megnyílt a föld, és a Saola tájfun következtében létrejövő áradások által feláztatott út maga alá temette a férfit.

Live Info

Elérte Tajvan partvidékét a Saola tájfun. Az alacsonyabban fekvő területeket elárasztotta a víz, és a szigetország nagy részén hatalmas károkat okoztak az erős széllökésekkel kísért viharok. Taipei megyében egy magányosan sétáló ember alatt egyszerűen megnyílt a föld, és az áradások által feláztatott út maga alá temette a magányosan sétáló férfit. A szerencsétlenül járt embert csak órákkal később fedezték fel a mentőcsapatok a romok alatt.

A helyi televízió riportere majdnem hasonló sorsa jutott, amikor ugyanis az eseményekről tudósított, a meggyengült útszerkezet egy újabb darabja omlott le a nő háta mögött. A Saola tájfun tombolásának - mely a hét elején 23 emberéletet követelt a Fülöp-szigeteken - Tajvanon már 7 halálos áldozata van.

Live Info

Címkék#Live Videó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!