Hírek

2009.01.07. 11:09

A filmvilág hírei

A mai hírekben olvashatnak Angelina Jolie új filmjéről és Gary Oldman újabb házasságáról,

BAMA

Sikeres örömlány lehetne Angelina Jolie

Nagy pénzt kereshetne luxusprostituáltként Angelina Jolie – állítja egy amerikai callgirl-hálózat vezetője, Kristin Davis (nem keverendő össze a Szex és New York sztárjával). – Gyönyörű nő, és csak úgy sugárzik belőle az erotika, ezért szerintem óránként 300 dollárt is elkérhetne – saccol Davis. – Az ügyfelek másik nagy favoritja Katie Holmes lehetne, mert tökéletes diáklány-típus, akikre nagyon gerjednek a férfiak.

Merőben más szerepben láthatjuk legközelebb Angelina Jolie-t. A több Oscarra is esélyes Elcserélt életekben egy anyát alakít, aki valóságos hadjáratba kezd, hogy kiderítse, hová lett a kisfia. (Changeling – hazai bemutató: 2009. február 12.)
 
Már megint megnősült Gary Oldman
Negyedszer mondta ki a boldogító igent Gary Oldman. A kereken 50 éves sztár új párja egy nála 19 évvel fiatalabb jazzénekesnő, Alexandra Edenborough. A művésznő angol, akárcsak Oldman, és korábban Alex E. néven a popkarrierrel is megpróbálkozott, kevés sikerrel.

Oldman hét éve vált el legutóbbi nejétől, Dona Fiorentino modelltől. Korábbi feleségei pedig Uma Thurman és Lesley Manville angol színésznő.
Gary Oldman nemsokára rabbiként tér vissza A túlvilág szülötte című horrorfilmben. Ki kell derítenie, mit akar az a démon, amely egy fiatal lányt gyötör. (The Unborn – hazai bemutató: 2009. február 19.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!