Hírek

2008.07.17. 17:17

Szijjártó szerint csak a túlélésre játszik a kormány

Az ellenzéki párt szóvivője egyetértett az SZDSZ-es Horn Gáborral, hogy a kormányzásnak már csak Gyurcsány Ferenc hatalomban tartása a tétje.

BAMA

„A kisebbségi kormány képtelen megvédeni az ország lakosságát a világgazdaság átalakulásának drámai hatásaitól” – jelentette ki Szijjártó Péter fideszes politikus csütörtökön. Az ellenzéki párt szóvivője egyetértett az SZDSZ-es Horn Gáborral, hogy a kormányzásnak már csak Gyurcsány Ferenc hatalomban tartása a tétje. „Az ország jövőjével senki sem foglalkozik.”

Szijjártó Péter szerint a gáz és a benzin árának emelkedése újabb bevételeket hoz a kormánynak, melyeket a kabinet „nem hajlandó az emberek érdekében felhasználni, hanem hirdetéseket vesznek rajta”. A politikus emlékeztetett: a Fidesz javaslatot tett a benzin jövedéki adója, a távhő és az alapvető élelmiszerek áfa-tartalmának csökkentésére, mivel ez rövidtávon is könnyíthet a családok helyzetén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!