Hírek

2006.06.30. 09:10

Új Generáció: Tarlós alkalmatlan

Az SZDSZ ifjúsági szervezete, az Új Generáció szerint a Fidesz főpolgármester-jelöltjének "homofób nyilatkozatai" és meghirdetett "erőszakos rendcsinálás programja" nem olyan politika, amely alkalmassá tenné Tarlós Istvánt egy európai nagyváros vezetésére.

BAMA

Az Új Generáció két alelnöke nyílt levelet írt Tarlós Istvánnak, amelyet csütörtökön az MTI-hez is eljuttatott. "Magyarország fővárosa egy színes, liberális, sokféle értéket képviselő nagyváros. Ezért bármilyen nehéz, arra kérjük Önt: mégis próbáljon az itt élők hullámhosszára hangolódni. Ez az Ön érdeke, de kötelessége is. Kampánya, politikája, programja ugyanis eleddig alkalmatlanná teszik a főpolgármesteri poszt betöltésére" - fogalmazott levelében Merker Dávid és Léderer András.

A Fidelitas két képviselője, Koszorús László és Ágh Péter közleményében a nyílt levélre reagálva azt írta: úgy tűnik, a fővárost eddig irányító politikusok félni kezdtek, hogy a budapesti emberek a város élére olyan független vezetőt választanak, aki rendbe teszi Budapest ügyeit.

Ezek is érdekelhetik