Hírek

2006.01.09. 00:00

Fideszt lát a Magyar Vizsla mögött az MSZP

Sz. Sz.

Hamisítvány az a faxmásolat, amelyről az MSZP azt állítja, hogy Rogán Antal titkárságáról küldték át a Magyar Vizsla nevű újság terjesztőinek – jelentette ki Révész Máriusz, a Fidesz szóvivője. Hozzátette: a faxon szereplő időpontban, azaz december 27-én a párt kampányirodája zárva volt, Rogán Antal pedig addigra már külföldre utazott.
Újhelyi István (MSZP) tegnap azt közölte: a Magyar Vizsla következő számának átolvasott és átjavított változatát faxolták át Rogán Antal titkárságáról a terjesztő cégnek. A szocialista politikus erről másolatokat is bemutatott. Újhelyi szerint ezzel lelepleződött, hogy a Fidesz rendelte a csaknem 100 millió forintos „mocskolódó kampányújságot”, ezért felszólította a nagyobbik ellenzéki pártot, kérjen bocsánatot, amiért két hete folyamatosan tagadja, hogy köze lenne a Magyar Vizslához. Amennyiben nem teszik meg, jogi lépéseket tesz az MSZP
– tette hozzá.
Újhelyi bizonyítékainak ismertetése előtt a Fidesz bejelentette: helyreigazítási kérelemmel fordul a Vasárnapi Hírek szerkesztőségéhez, amely a szocialista politikus által említett adatokról közölt cikket. A párt szerint nem állja meg a helyét az, hogy a „Fidesz egyik magas rangú vezetője” december végén ismerkedett a Magyar Vizsla új számával. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!