Hírek

2005.08.30. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Elárverezi esküvői ruháját Anettka
A Budapest TV műsorvezetője másfél hete egy kis borsodi faluban esküdött örök hűséget imádott Rezsőjének. Noha Anettkának még frissek az emlékei a nagy nappal kapcsolatban, mégsem kívánja megtartani ajándékba kapott esküvői ruháját. Úgy gondolta, árverésre bocsátja az öltözéket, a befolyt összeget  pedig egy árvíz sújtotta borsodi település lakóinak kívánja eljuttatni.

Újabb Megasztár-szerelem van születőben?
A Megasztár legutóbbi turnéjáról szóló összefoglalóban Pflum Orsi meglehetősen intim közelségben mutatkozott a jóképű Bálint Ádámmal, sőt, még egy csók is elcsattant közöttük. Ahogy észrevették a kamerát, rögvest igyekeztek eltakarni magukat, ám a kereskedelmi csatorna szemfüles operatőre lebuktatta őket.

Tagadja a színésznő a szakításhíreket
Gregor Bernadettet mostanában főleg szerelmi élete kapcsán láthattuk a különböző lapok címlapjain. Legutóbb az a híresztelés kapott szárnyra, hogy elköltözött legújabb partnerétől, Somogyi Istvántól. A színésznő számára ez volt az utolsó csepp a pohárban: elmondta, hogy ezekből a híresztelésekből semmi nem igaz, viszont ha egy ilyen pletykát olvas, fizikai rosszullét vesz rajta erőt. „Úgy érzem magam, mint egy bűnöző, aki rágyújtotta a házat a családjára: el kell fogni, és vallatni kell” – mondta Bernadett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!