Hírek

2005.07.30. 00:00

Olvasói levelek

BAMA

Monoron jön a baj csőstől
A monori Strázsahegy aljától indul egy főcsatorna (patak), ami kb. 20 éve nem volt takarítva. Az árok kb. 1 métert töltődött fel hordalékkal, betömve az átereszeket. Az ott lakókat többször kiöntötte az onnan lezúduló víz, mert nem tudta elnyelni az árok, így összevissza folyt a víz a város felé az Acsádi úton lefelé. Egy felhőszakadás után érdemes lenne látni. Borzasztó! És csak ígérgetnek. Most is az az ígéret, hogy kiírták a tisztítást a felső részére, és aki kevesebbért (800000 Ft-nál) elvállalja, az nyeri el. De lehet, hogy ebből sem lesz semmi az idén. Ez a csatorna átmegy a lakott részen és a határban megy tovább, át  a másik falun. Az unokáim rettegnek, ha nagyobb eső van. Éjjel 3-kor már ültek az asztal tetején a víz miatt. Mikor lesz már változás?
K. Ildió, Monor

Köszönet a fájdalomdíjért
Január végén egy hozzátartozómat azzal ajándékoztam meg, hogy fél évre előfizettem neki az általa is nagyon hiányolt budapesti híreket hozó Reggelre. Sajnos a kiadói kézbesítés akadozott, sőt majd egy hónapig el is maradt. Remek fájdalomdíjat találtak a Reggel gazdái: 33- féle képes-, rejtvény-, női lapot küldtek ízelítőül ajándékba, s a közben már kitűnően működő AS-kézbesítők idejében a címzetthez szállítottak. A rendkívül elegáns gesztust a hozzátartozóm nevében is köszönöm, s mindketten a Reggel és más megismert lap tartós előfizetőivé léptünk elő. Az már csak ráadásöröm, hogy egy ideje olvasói rovatot is találhatok a korrekt, jól szerkesztett lapban. Köszönet és elismerés a Reggelnek és kiadójának!
Dr. Nagy Károly jogász, Budapest

Gál Tibor emléke tovább él
A kánikula vagy más téves híradás reppentette a fellegekbe a hírt, hogy Gál Tibor kiváló egri borász 2003. évjáratú chardonnay borából vásárolt a Lufthansa. Sajnos a jó hírt a bortermelő, ellentétben a híradásokkal, már nem élhette meg, mivel ez év februárjában Dél-Afrikában közlekedési balesetben elhunyt. A szomorú hír akkor bejárta a világsajtót, mivel Gál Tibort nem csak Magyarországon ismerték. Sajnos ő már „fent” van, és talán még sokunkban megfogalmazódik a Reggelt olvasva, hogy „Gál Tibor élt, él és élni fog”.
Üdvözlettel: Sárkány Péter borász

Csak egy kicsivel kellene több, és megélnék
Szociálisan járó nyugdíjam van, ami 21890 forint. Kérdem én, mire elég ez? Mert  a számlákra és az élelemre nem. Nem kérek sokat,  7-8 ezerrel többől már kijönnék. Nem lehetne a politikusok fizetését ennyivel csökkenteni?
Molnár Marianna, Kecskemét

Tisztelt Olvasó!

A Reggel kíváncsi az ön véleményére! Közélet, politika, helyi ügyek vagy a világ bajai – kérjük, írja meg véleményét! Közöljük! Várjuk hozzászólásaikat mai cikkeinkkel kapcsolatban is!

REGGEL, 1122 Budapest, Városmajor u. 12–14.

REGGEL, 1122 Budapest, Városmajor u. 12–14.

e-mail: [email protected] -->

Ezek is érdekelhetik