Hírek

2005.08.01. 00:00

Heléna mostanában a boltban alakít

Kevesen gondolnák, de a Szeress most! című sorozat el-kényeztett Annája civilben igencsak talpraesett. Az RTL Klub sorozatában a plasztikai sebész lánya nemigen tesz odébb egy szalmaszálat sem.

Szilágyi Á.

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Kiss Heléna nemsokára maga által tervezett ruhákat árul majd
[/caption]Ezzel szemben Kiss Heléna, aki a szereplőt megszemélyesítette, egyáltalán nem henyél. Boltot nyitott, ahol olasz, egyedi darabokat kínál. Annyira bejött a számítása, hogy a napokban másik üzletbe költözött, egy nagyobba, méghozzá a Belváros szívébe. Heléna most azt tervezi, hogy lassan elkészíti egyéni ruhakölteményeit is. Sőt, maga is varrja majd őket. Ám az egykori modell nem lett hűtlen a színészethez sem, hiszen kollégáival nagy sikerrel játszották és játsszák majd a Szkéné Színházban a Karamazov testvérek című drámát. Sőt, már a következő színművet is kiválasztották. Heléna újabban belekostolt a szinkronizálásba is. Mint mondja, nagyon élvezi, és szeretné egyszer állatfigurának is kölcsönözni a hangját. A modellkedést sem hagyta abba, mostanában külföldi reklámfilmekhez hívják. Ám jelenleg a bolt a legfontosabb, hiszen sikerélményei vannak. Most egyelőre még csinosítja az üzletet. Heléna nem tudja, mit hoz a jövő. Előfordulhat, hogy még sokszor látjuk színpadon, de azt mondja: nem árt több lábon állni.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!