Hírek

2004.12.08. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Zárt múzeumok
A Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága megyei és szentendrei múzeumai 2004. december 9-én, csütörtökön technikai okból zárva tartanak. (vs)

Budaörs Hagyomány lesz
A Piros Rózsa Dalkör Közhasznú Egyesület rendezésében december 11-én hagyományteremtő évadzáró koncertet tartanak. Az eseménynek a budaörsi nyugdíjasház ad otthont. Pest megye önkormányzata támogatja a dalkör kezdeményezését. (vs)

Szigetszentmiklós Két helyszín
A képviselő-testület ismét tárgyalt az új óvoda és iskola helyszínének kiválasztásáról. A ragádi részt elvetették. A másik két terület (Petőfi utcai buszforduló, Oázis melletti terület) közül az érintett szakhatósági vélemények ismeretében, a decemberi ülésen választanak. (vs)

Telki Ülés
A testület decemberi ülését csütörtökön délután tartja az általános iskola ebédlőjében. A napirendi pontok között a jövő évi díjak megállapítása is szerepel. (vs)
 
Törökbálint Költözési terv
Az önkormányzat pénzügyi bizottsága csütörtöki ülésén a művelődési ház és könyvtár ideiglenes elhelyezéséről, a kiköltöztetés ütemezéséről dönt. Az Európai Unió támogatásával megvalósuló új épület közbeszerzési eljárásának ajánlati felhívását is megvitatják. (vs)

Vác Bizottsági ülés
A városfejlesztési bizottság ma délután városrendezési ügyekkel foglalkozik. A napirend szerint a bizottság tárgyal a leendő Lidl élelmiszer-áruházról is, mivel létesítéséhez az idén júliusban a képviselő-testület már elvi támogatását adta. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!