Hírek

2004.11.22. 00:57

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budakeszi Vitaanyag
A város hulladékgazdálkodási tervének vitaanyaga december 15-ig a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján tekinthető meg félfogadási időben. (vs)

Budaörs Hozzájárulás
A lakásfenntartásra elkülönített önkormányzati forrásból szemétdíj-támogatást kapnak a 70 életévüket betöltött lakosok. A támogatás azt jelenti, hogy az októbertől lakásonként közel havi ezer forintra felemelt díjat az önkormányzat egyenlíti ki. (vs)

Cegléd Ipari park
Fejlődik a park. Eddig összesen tíz cég vásárolt ingatlant a területen. Három beruházó már el is készült a létesítményével, s egy építése jelenleg is folyamatban van. (vs)

Göd Téglajegy
Megkezdődött a Németh László iskola udvarán a tornacsarnok építése. A Göd sportjának színvonalemelését szolgáló létesítmény elkészüléséhez bárki hozzájárulhat. Ezért árulják a téglajegyeket. A befolyt összegből a  sporteszközöket kívánják megvásárolni. (vs)

Ráckeve Ady-hét
Az Ady Endre Gimnáziumban november 22–26. között Ady-hetet rendeznek. A programok között szerepel idegen nyelvi verseny, sportnap, életmód- és kézművesnap is. (vs)

Taksony Egészségnap
November 27-én, szombaton 9 órától egészségnapot rendeznek a Taksony Vezér Általános Iskolában. Az ingyenes rendezvényen mozgástréningek, táplálkozási tanácsadás, állapotfelmérés, orvosi előadások, termékismertetők és kedvezményes kezelések várják az érdeklődőket. (tv)

Érd Útbontási tilalom
Az önkormányzat rendelete értelmében a közterület bontásával járó munkálatok téli időszakban (november 15.–március 15.) nem végezhetők. Ez alól kivétel a városi érdek és a katasztrófahelyzet. (vs)

Szigetszentmiklós Közmeghallgatás
A városfejlesztés irányai, az oktatás, az egészségügy bővítési lehetőségei és a tervezett beruházások szerepelnek a november 30-án délután öt órakor kezdődő közmeghallgatás napirendi pontjai között. Az önkormányzat képviselő-testületének erre az ülésére a polgármesteri hivatal földszinti tanácskozótermében kerül sor. (vs)

Gödöllő Zárt ülés
A város képviselő-testülete november 25-én tartja következő ülését a városháza tanácskozótermében. A napirendi pontok közül egy állattartási ügyben érkezett fellebbezést zárt ülésen vitatnak meg a képviselők. (vs)

Százhalombatta Haltelepítés
Néhány napja pontyokat telepített a Dubics Tamás Horgász Egyesület a Benta-patakba. A horgászok szerint ez a legnépszerűbb halfajta.
A telepítés után egynapos horgászati tilalmat rendeltek el, de ezen a héten már ki lehet vetni a horgot. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!