Kiskunfélegyházi Birkózó SE

2024.06.04. 13:21

Országos bajnokságon bizonyítottak a félegyházi birkózók

Rendkívüli sikereket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői az elmúlt hónapban – tájékoztatta hírportálunkat Szabó József, az egyesület elnöke.

Vajda Piroska

A részletekről elmondta: a 18-20 évesek között Páli Éva és Tapodi Zsófia bronzérmet szerzett az országos bajnokságon. Az U13-as szabadfogású fiúk között Nagy Tibor és Tófalvi Tamás is felállhatott a dobogó legfelső fokára. Ők mindketten a korondi sasfészekben nevelkednek.  Az U15-ös kötöttfogású ob-n Szécsényi Kornél lett bronzérmes. 

Országos bajnokságon bizonyítottak a félegyházi birkózók
Fotó: Beküldött fotó

A legfiatalabbak között, az U10-ben Bárány-Almási Ádám is bronzérmes, míg Kotroczó Levente ötödik lett. Az U11-es lányok mezőnyben Nagy Nóra remek versenyzéssel magyar bajnok lett, a két évvel idősebbek között pedig ötödik. Az U13-asok között három korondi nevelésű kislány állhatott fel a dobogóra: Barabás-Ágoston Anna pár hete harmadik lett a korosztályos Európa-bajnokságon és itt sem talált legyőzőre, ezzel újabb bajnoki aranyat nyert. Jakab Csenge és Varga Dorottya ezüstérmet szerzett. 

Edzőik: Ván Jenő, Molnos Norbert, Polyák Dániel, Kelemen András, Szabó József, Korondon pedig Balázs Imre, Balázs Zsolt és Józsa Gábor.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában