Sportos délelőtt

2024.05.15. 16:26

A mozgás szeretetéről szólt a kecskeméti Ovi Kupa – galériával, videóval

Immár 27. alkalommal rendezték meg szerdán Kecskeméten az Ovi Kupát, ahol a város 18 óvodájának gyermekei mérték össze sport tudásukat a Corvina Óvoda Csokor utcai székhelyén. Három versenyszámban indultak a csöppségek, 30 méteres futásban, távolugrásban és kislabda dobásban. A pedagógusok mellett nagy számú szülő volt jelen lelkes szurkolókként az évente megrendezendő jeles alkalmon.

Horváth Péter

Lévai Jánosné önkormányzati képviselő átadta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester üdvözletét, majd örömét fejezte ki, hogy idén is megrendezik a sportos délelőttöt Köszöntőjében kiemelte, hogy mind gyermeknek, mind felnőttnek rendkívül fontos a testi és lelki egészség.

Ovi Kupa, mozgás, sport
A mozgás szeretetéről szólt a kecskeméti Ovi Kupa
Fotó: Bús Csaba

Ehhez a mozgás mellett a különböző szakkörök, foglalkozások járulnak hozzá, a lelki egészség kialakulását pedig a szülők és a pedagógusok támogatása segíti elő a gyermek fejlődése során. Lévai Jánosné büszkeségét fejezte ki a szervező óvoda felé, és elismerő szavakkal illette a vendégként résztvevő óvodákat azért, hogy a mozgás szeretetét közvetítik a gyermekek felé.

A középső csoportosok táncbemutatója után közös bemelegítés, majd a tét nélkülki verseny következett. Az Ovi Kupa fordulói után is további vidám programok várták a kicsiket. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában