Diákolimpia

2024.05.30. 14:17

Országos döntőbe jutottak a kunszállási labdarúgók

Jelentős fölénnyel jutott a Diákolimpia Kis Iskolák Sportversenyének döntőjébe a Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola futballcsapata.

Vajda Piroska

A vármegyei döntőt Kecskeméten rendezték meg, ahová a területi selejtezőből 37:3-as gólaránnyal jutott tovább a Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola csapata. Tagjai: Veres Balázs kapus (7. o.), Bibók László (8. o.), Dézsik István Koppány (8. o.), Szikszai László (8. o.), Agárdi Dávid (8. o.), Mészáros Norbert (8. o.), Nagy Ádám (8. o.), Hegedűs László (7. o). A mérkőzéseket Tompa, Kalocsa és Baja ellen vívták.

labdarúgás, diákolimpia, mérkőzés
Országos döntőbe jutottak a kunszállási labdarúgók
Fotó: Vajda Piroska

Tompát egy kimondottan nehéz mérkőzésen gyűrték maguk alá a második félidőben, majd végül 5–3-ra győztek. A következő ellenfelük Kalocsa volt, ahol fej-fej melletti 2–2 lett a végeredmény. Minden a harmadik mérkőzésen, Baja ellen dőlt el, ahol jó játékkal bebiztosították a győzelmet, hiszen 9–2-re győztek.

A labdarúgó csapat 16:7 gólaránnyal bejutott a Pécsen, 2024. június 24-27. között megrendezésre kerülő országos döntőbe. A felkészülést a Kunszállási SE edzői segítették – tájékoztatta hírportálunkat Ádámné Vereb Annamária, iskolaigazgató. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában