Labdarúgás

2024.05.25. 21:12

A Jánoshalma elvitte a három pontot Kecskemétről

A Kecskeméti LC a Jánoshalmát fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 29. fordulójában. A mérkőzést biztosan nyerte a Jánoshalma.

Vincze Miklós
labdarúgás, vármegye i
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Kecskeméti LC-Jánoshalmi FC 0-3 (0-1)

Kecskemét, vezette: Kis Máté (Dobó Attila, Csöngető Endre)

Kecskeméti LC: Kormos – Balázs (Szabó D. 80.), Pintyi, Doktor (Kurucz 68.), Czumbil, Major, Selmeci, Ónodi, Kele, Bessenyei, Schneider.

Jánoshalma: Lengyel P. - Rádai, Zsoldos, Busa, Stojanovic, Nagy R. (Gáspár 86.), Romoda (Hajduk 68.), Gáspár, Suhajda, Papp, Lengyel Sz. Vezetőedző: Paksi Péter.

Gól: Gáspár a 32., Nagy R. a 68., Lengyel Sz. a 80. percben.

Sárga lap: Pintyi 86. illetve Hajduk 30. perc.

A Kecskeméti LC vezetőedzőjét Márton Pált Parti Gyula helyettesítette a találkozón. – Nyolc hiányzónk volt a mérkőzésen, eltiltások, betegség, sérülés miatt - értékelt. - Eleve fiatal csapat vagyunk, de ma az idei legfiatalabb csapattal álltunk fel. A kezdőben is volt két tizenhat éves fiatal, hárman voltak húsz fölött a kezdőben. Gratulálok a Jánoshalmának. Annak örülök, hogy sikerült megnehezítenünk a dolgukat, de a rutinjuk eldöntötte a mérkőzést. 

Paksi Péter, a JFC vezetőedzője: – Sok sérülés és néhány betegeség megnehezítette a felkészülésünket erre a mérkőzésre. Összességben egy hajtós, iramos mérkőzést játszottunk, egy lelkes, sokat futó, bátor játékot játszó ellenféllel szemben. A csapatomban a második félidőben volt több kiemelkedő teljesítmény is, és ennek köszönhetően magabiztossá tudtuk tenni a győzelmünket. A három pontot megérdemeltük, jelen pillanatban a dobogón vagyunk, az utolsó pillanatban kiderül, hogy ez a győzelem elég lesz-e a harmadik hely megszerzéséhez.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában