Futsal

2024.05.28. 07:00

Ezüstérmes lett a ScoreGoal Kecskemét

Hétfőn este vívták meg a férfi futsal NB I. negyedik mérkőzését Kecskeméten. A ScoreGoal Kecskemét ellenfele, a Haladás VSE 2-1-re vezetett az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.

Vincze Miklós

Már az első első percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, és a félidőre megduplázta az előnyét. 

A ScoreGoal Kecskemét játékosa, Suscsák Máté (fekete mezben) a döntő második mérkőzésén
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A második játékrész elején már 3-0-ra is vezetett a Haladás. A Kecskeméti szépítő gólra újra érkezett vendégválasz, 1-4 után azonban megrázta magát a hazai gárda, és szinte pillanatok alatt kiegyenlített. 4-4 után a vendégek találtak be még egyszer, és innen már nem volt a hazaiak számára visszaút. Negyedik alkalommal lett bajnok a Haladás VSE.

ScoreGoal Kecskemét Futsal-Haladás VSE 4-5 (0-2)

Kecskemét, vezette: Kovács Gábor, Kiss Gergő, Juhász Dávid, Nyekita Benjamin.

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bencsik, Kajtár, Haász, Fekete. Csere: Krajcsi – Lehotai, Hajnal, Biró, Pál, Nádudvari, Tomic, Szabó Á. Vezetőedző: Koós Károly.

Haladás: Alasztics – Dróth, Henrique, Vatamaniuc-Bartja, Hadházi. Csere: Homlok – Kovács M., Szalmás, Luiggi, Hajmási, Sipos, Körmendy, Vas, Rutai. Vezetőedző: Feraz Conde Felipe.

Gól: Fekete a 22., a 33., Biró a 28., Kajtár a 31. illetve Dróth az 1., Rutai a 13., Hajmási a 21., Pál (öngól) a 28., De Souza a 38. percben.

Kiállítva: Hadházi a 30. percben.

Sárga lap: Fekete 15., Haász 18. illetve Vas 15., Dróth 25., Vatamaniuc-Bartha 26. perc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában