Labdarúgás

2024.04.14. 19:02

Az Akasztó vadkerti győzelmével élre lőtte a Kécskét –galériával

A 44 ponttal éllovas Soltvadkert a 30 ponttal a 9. Akasztót fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 23. fordulójában. Győzelmi kényszerben lépett pályára tehát a Vadkert, miután az első számú üldöző, a Tiszakécskei LC II. szombaton hozta a saját meccsét. Meg is szerezte a vezetést a Vadkert az első játékrészben, az Akasztó azonban a második játékrészben fordítani tudott, és némi meglepetésre elvitte mind a három pontot. Miután a Soltvadkert pont nélkül maradt, a 23. fordulót követően már a Tiszakécske II. áll a tabella élén.

Vincze Miklós
Fotó: Pozsgai Ákos

Soltvadkerti TE Soltút-Akasztó FC 1-3 (1-0)
Soltvadkert, vezette: Kiss László (Berger Tibor, Apró Ferenc)
Soltvadkert: Eifert – Veszeli (Angeli 80.), Gráczer, Supka (Radics 67.), Farkas, Sili, Plichta, Áman, Hegedűs (Bashiri-Shahroodi 67.), Gémesi, Tóth P. (Brindza 46.) Vezetőedző: Molnár László.
Akasztó: Németh – Bajusz (Fábián 88.), Doszpod (Szabó Á. 44.), Varga, Szabó Zs., Boldizsár (Szabó N. 86.), Nagy A., Vincze (Torgyik 91.), Tóth Á., Bányai, Madácsi (Szrenkó 66.). Vezetőedző: Szrenkó István.
Gól: Gémesi a 14., illetve Vincze az 53., Bányai a 70., Boldizsár a 78. percben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában