Labdarúgás

2024.03.09. 21:08

Három ponttal távozott a címvédő Félegyháza Bajáról

A 17. fordulót követően a 11. helyen álló Baja a bajnoki címvédő, tizenhét forduló után a 6. helyen álló Kiskunfélegyházát fogadta a vármegyei labdarúgó bajnokság 18. fordulójában. Koch Tamás csapata mindent elkövetett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, hogy az előzetes beharangozónak megfelelően ez a találkozó rangadó. Ez sikerült is a Sugó-partiaknak, hiszen nagy csatára késztették a bajnoki címvédőt, csakhogy a hazaiak kihagyták a helyzeteiket, miközben a vendég ziccerek közül Kurgyis Kevin egyet, az első félidő 21. percében értékesített. Ennek eredményeként Némedi Norbert csapata a második tavaszi mérkőzését is megnyerve, három ponttal távozott Bajáról.

Vincze Miklós

Bajai LC–Kiskunfélegyháza 0–1(0–1)
Baja, vezette: Tóth Róbert (Herczeg Róbert, Serfőző Balázs)
Bajai LC: Sztruhák – Fehér, Knap, Bölcskei, Kudella (Kerezsi 62.), Szeibert, Csiki, Bányai (Megyeri 46.), Baladin, Urlauber (Barth 72.), Mezőfi (Schaffer 78.). Vezetőedző: Koch Tamás.
Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. – Nagy D. (Molnár 62.), Kanyó, Erős (Szabó D. 73.), Marsa, Oroszi, Nagy V., Urbán, Szabó P., Kőrös, Kurgis. Vezetőedző: Némedi Norbert.
Gól: Kurgyis a 21. percben.
Sárga lap: Fehér 31., Barth 94. illetve Nagy V. 42., Szabó D. 86. perc.

Bajai LC, labdarúgás, vármegye
Nagy Szabolcs, a félegyháziak kapusa úr volt a levegőben Baján
Fotó: Pulai Zsóka

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában