Futsal

2024.03.04. 20:30

Legyőzte a bajnokot, élre állt a ScoreGoal Kecskemét

A tabellán a 2. helyen álló ScoreGoal Kecskemét futsal az éllovas és bajnoki címvédő Haladás VSE csapatát fogadta a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásában, a 4. fordulóban. Aki azt gondolta, hogy a múlt heti, Berettyóújfaluban okozott meglepetés-győzelmet már nem lesz képes űberelni a ScoreGoal, az tévedett: Marko Gavrilovic csapata 0–0-ás félidő után 4–3 arányban legyőzte a bajnokcsapatot, és átvette a vezetést a tabellán.

Vincze Miklós
futsal, Scorgoal, mérkőzés, haladás vse
Tomic Aleksandar szerezte a kecskemétiek második gólját
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

ScoreGoal Kecskemét Futsal–Haladás VSE 4–3 (0–0)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vezette: Szilágyi Norbert, Takács Ákos, Goneth Béla.

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bencsik, Kajtár, Suscsák, Tomic. Csere: Krajcsi – Lehotai, Hajnal, Biró, Gondi, Haász, Nádudvari, Fekete, Szabó Á. Vezetőedző: Koós Károly.

Haladás: Alasztics – Kovács M., Luiggi, Henrique, Rutai. Csere: Gyimesi –Hajmási, Dróth, Sipos, Körmendy, Vatamanuic, Fehér, Hadházi, Vas. Vezetőedző: Ferraz Conde Felipe.

Gól: Kovács M. (öngól) a 23., Tomic a 26., Kajtár a 30., Suscsák a 34., illetve Sipos a 23., Vatamanuic a 27., Dróth a 37. percben.

Sárga lap: Biró a 25. illetve Hadházi a 19., Dróth a 35., Vas a 40. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában